Hoe Artemic werkt

Ondersteun het immuunsysteem

ArtemiC™ is een revolutionair voedingssupplement dat de krachtige antivirale eigenschappen van vier natuurlijke ingrediënten samenbrengt.

Gemaakt van natuurlijke extracten

Optimale absorptie en effectiviteit

Unieke formule

Wat ArtemiC™ zo bijzonder maakt

Hoe werkt Artemic?

Recent onderzoek suggereert dat ons eigen immuunsysteem de oorzaak zou kunnen zijn in de ernst van de ziekte na infectie met het COVID-19 virus. Wanneer ons immuunsysteem te heftig reageert, kan dat ernstige gevolgen hebben.

Ontstekingseiwitten, ook wel cytokines genoemd, spelen een cruciale rol in de afweerreactie. Wanneer deze afweerreactie in het bloed té sterk is, wat een cytokinestorm wordt genoemd, kan dit nadelig zijn voor een patiënt. Er wordt gedacht dat bij patiënten met bijvoorbeeld een COVID-19 besmetting een cytokinestorm bijdraagt aan de ernst van de ziekte.

Daar komt ArtemiC™ in het spel. Dit baanbrekende supplement heeft klinisch aangetoond te beschermen tegen de ergste symptomen van infectieziekten zoals bijvoorbeeld COVID-19, die het virus zo gevaarlijk maken, door zich te richten op de immuunrespons.

“Zeer effectief met slechts een kleine dosering”

Wat ArtemiC™ zo bijzonder maakt

Fase II Gecontroleerde klinische studie

Met de steun van ArtemiC Rescue™, een baanbrekend klinisch gevalideerd supplement, zal de behoefte aan extra medische ondersteuning verminderen en het risico levensbedreigend te worden, afnemen.

Om de strijd van het virus rechtstreeks naar de cellen te brengen en ervoor te zorgen dat het lichaam elke druppel van de formule kan benutten, maakt het gebruik van de gepatenteerde MyCell™-technologie om de biologische beschikbaarheid en de cellulaire absorptie te verbeteren.

De MyCell Technologie is een bekroond voedingsstoffen leveringssysteem waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het de absorptie en effectiviteit van de krachtigste ingrediënten uit de natuur verbetert, voor snellere en effectievere resultaten.

Artemic Rescue

ArtemiC™ Rescue is een in water oplosbaar, veganistisch voedingssupplement bedoeld voor acuut gebruik om het immuunsysteem te ondersteunen. De vier ingrediënten zijn artemisinine, curcumine, Boswellia Serrata en vitamine C. ArtemiC™ heeft een gepatenteerd afgiftesysteem wat zorgt voor een effectieve opname in het lichaam. De druppels zijn makkelijk te doseren en gebruik je tweemaal per dag.

Artemic Support

ArtemiC Support is een in water oplosbaar veganistisch voedingssupplement bedoeld voor dagelijks gebruik ter ondersteuning van het immuunsysteem, dat extracten bevat welke zijn gewonnen uit zorgvuldig geselecteerde plantendelen van Curcuma Longa en Boswellia serrata, met daarnaast vitamine C.

Game-Changing MyCell™ Technology
Plantaardige MyCell™-technologie wordt gebruikt om de effectiviteit en efficiëntie van de verbindingen te verhogen door de biologische beschikbaarheid en cellulaire absorptie van de actieve ingrediënten drastisch te optimaliseren.

ArtemiC-supplementen bevatten ingrediënten die al duizenden jaren worden gebruikt – door ze te combineren met onze gepatenteerde MyCell™-technologie wordt de effectiviteit van natuurlijke ingrediënten en de hele gezondheidssector opnieuw ontwikkeld.

Stel ons een vraag

Wil je meer informatie of persoonlijk advies over hoe je ArtemiC™ het best kunt gebruiken?
Stuur ons een berichtje en we reageren binnen 24 uur.

Naam(Vereist)